El Carrer Magallanes, sin remedio

Ya se habló en esta web del carrer Magallanes de Barcelona, una calle que podría ser muy bonita, pero por múltiples razones relacionadas con el pasotismo del ayuntamiento y con unos vecinos incívicos de Poble Sec, continua estando en un estado deplorable.

Desde maderas «protectoras» que se rompen y que han causado más de un accidente a personas que caminan por la calle, al pasotismo a la hora de sancionar los coches que aparcan donde les da la gana, bicicletas descuartizadas impunemente, pocas zonas para que las motos aparquen y no lo hagan en las aceras ensuciandolas con aceite, y sobretodo muuuuchas «cacas de perro». 🙁

En fin, la calle Magallanes está fatal y algo se tendría que hacer. Yo muestro lo que hay, que cada uno saque sus conclusiones.

Otros links relacionados con el Carrer Magallanes:
www.porcabarcelona.com/2008/09/la-calle-magallanes-como-siempre-sucia/
www.porcabarcelona.com/2008/09/cables-de-la-luz-sueltos-en-poble-sec/
www.porcabarcelona.com/2008/09/paseando-por-el-carrer-de-magallanes/

7 comentarios sobre “El Carrer Magallanes, sin remedio”

  1. El Poble-sec és, sens cap mena de dubte, un dels barris més abandonats de la ciutat; potser fins i tot el més abandonat. Hi visc i tens raó en tot el que dius. El que mostres a través de les imatges ho hem de suportar tots els veïns dia rere dia; tot i que sí que és cert que al Poble-sec també es concentren molts porcs. Un altre carrer amb infinites caques de gos és el de l’Olivera.

  2. El carrer Elkano tampoc és queda curt en caques de gossos i en brutícia al voltant dels contenidors.
    En el tram entre Creu de Molers i Blasco de Garay hi ha 5 contenidors d’escombreries ‘normals’ i els tres de reciclatge i SEMPRE hi ha brossa al voltant. A aquest tram del carrer, passar pel mig del carrer és pràcticament la única opció.

  3. És una llàstima, perquè netejar, netegen (segur que menys del que hauríen de fer però netegen) però estem rodejats de gent marrana. Jo visc a Magalhäes amb Creu dels Molers i els contenidors són remenats dia si i dia també, per indigents i incívics, i caques de gos cada dia n’hi ha més. Ah! Una altre cosa que no suporto es veure carros, del tipus super, enganxats als arbres amb cadenes. Algun dia li podries fer la foto, molts cops n’hi ha una a a Creu dels Molers/Murillo.
    Felicitats pel blog.

  4. Un carrito lligat a un arbre! ostres, això si que no ho he vist, em passaré un día d’aquestos per Creus dels molers i Murillo, que veig que hi ha «marru» 😉

  5. Després de comentar-ho no l’he vist però també va estar molt de temps a la cantonada Creu dels Molers/Magalhaes, si et detecto a un altre cantonada t’ho dic perquè puguis fer la foto-denúncia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *