Avda. Mistral y su mar de excrementos

Dos personas se han quejado porque dije que la Avenida Mistral es una pocilga por culpa de los perros, y una de ellas dice que hay mucho más papeles, jeringas, platos de paella y cosas así.

También comentan que hay una montaña de mierda de ¿vaca? en medio de la Avenida Mistral!!!

dscn2126

Hoy me he acercado un rato a la Avda. Mistral para comprobar todo.

Vamos a ver quién gana el título de «Miss Porc»: los vecinos que tiran papeles o los que dejan que sus perros ensucien la calle. (o quizás los dos?)  O;)

En total, 37 fotos de excrementos y 5 de basura. Queda claro quién es el mayor culpable de la porquería.

4 comentarios sobre “Avda. Mistral y su mar de excrementos”

 1. Ens queixem perquè englobeu en el mateix article a tothom. No tota la gent que té gos deixa la merda, per si no ho heu vist mai, això d’anar amb la bosseta i que un amo cívic la reculli. Lo de les fotos…poc fiable, també en puc fer jo de 50 de papers i deixalles, poc fiable, i em sembla molt malament que fotografieu gent o animals sense el seu permís. Pot ser

 2. Container nuclears he dit jo en algun moment? Dediqueu-vos a informar-vos com és degut i no a la demagogia. Quina poca serietat!
  La persona que porta carret de nadó, no ets l’única, i m’imagino que si veus iogurs esparcits per terra no hi faràs passar el carret, o si hi ha vidres tampoc i molt menys passaràs pel damunt de la gespa, no només per si hi ha caques, també xeringues,i si no les has vist, potser és que no passes cada dia per l’avinguda, perquè som molts els testimonis d’aquestes deixalles.

 3. Les fotos son poc fiables?…. anda que…

  Encara que recullis la merda, sempre queden restes pel terra…. i encara així, i els pixats????????? també reculls els pixats?????

  Si fos l’alcalde, prohibiria tenir gossos a la ciutat. Al camp es on tendríen que estar, com els seus avantpassats els llops, però a casa i mirant la tele??? Quina manera de trastocar als animals.

  Sobre el tema de fotografiar gent amb animals, ho seguiré fent quan em roti dels cullons. Trio molt les fotos i el que surt. I si tens cap problema, denuncia’m, que al final et tocarà pagar a tu totes les despeses del judici (i a mi em faràs una propaganda gratis fantàstica).

  Tinc tant de dret de fer fotos al carrer, com tu de deixar que el teu gos es pixi per tot arreu i embruti la ciutat.

 4. hola,

  per casualitat he vist la pagina i estic totalment d’acord amb l’administrador…. i sobre el tema de demanar permis als gossets, la veritat que es el maxim, com si ells poguessin opinar… i dirien que no volen viure a ciutat.

  Felicitats pel reportatge, visc a poble sec i dono credibilitat a les fotos, son el panorama diari, no cal rebuscar…..

  Anims amb la web

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *